Momsfri handel udenfor EU

Handle hos oss, og spar momsen

Hos byDEHN kan du handle momsfritt, ne som sparer deg for 25 % i momsavgift. For å unngå å betale moms, må du handle for mer enn 300 kr, inklusive moms. Dette tilbudet gjelder for våre kunder på Grønnland og Færøyene. Momsen trekkes fra før ordren din betales. Det endelige beløpet kan du se på ordreoversikten før du går videre til betaling.

For våre norske kunder er det andre regler som gjelder. Her kan du få den danske momsen tilbakebetalt dersom salgsprisen overstiger 1200 kr, inklusive moms. Når du handler hos oss, vil momsavgiften på 25 % bli fratrukket ditt totalbeløp før du avslutter din betaling. Det er til gjengjeld en betingelse, og det er at det betales moms i Norge. Når vi sender pakken, mottar du derfor en kvittering. Den fungerer som en kvittering på at det er sendt en pakke ut av landet, og at den er på vei til Norge. Sammen med din faktura, så er det dette dokumentet du skal bruke når du skal dokumentere til myndighetene om at du har handlet momsfritt hos oss, og at du derfor skal betale moms i Norge.

byDEHN kan ikke holder ansvarlig for meromkostninger. Det er derfor kjøperens ansvar å betale de eventuelle ekstraomkostninger som er forbundet med å handle på nett eller hos en utenlandsk forhandler.

Har du spørsmål omkring reglene for momsfri handling hos oss, så er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss på telefonnummer: +45 71 99 19 51 eller å sende oss en mail: kontakt@bydehn.com.Spar momsen, når du handler hos os

Hos byDEHN kan du handle momsfrit, hvorved du sparer momsen på 25%. For at undgå at betale moms, skal du købe for mere end 300 kr. inklusiv moms. Dette tilbud gælder for vores grønlandske og færøske kunder. Momsen fratrækkes før ordren betales og det endelige beløb kan ses på ordreo-versigten inden du går til betaling.

For norske kunder er der andre gældende regler. Her kan du kun få den danske moms tilbagebetalt, hvis salgsprisen overstiger 1.200 kr. inklusive moms. Når du handler hos os, fratrækkes beløbet på de 25% inden du afslutter betalingen. Det er til gengæld en betingelse, at der betales moms i Norge. Når vi sender pakken, modtager du derfor en kvittering, der fungerer som dokumentation for, at pakken er sendt ud af landet og er på vej til Norge. Sammenholdt med fakturaen udgør disse doku-mentation, der skal anvendes i forhold til at dokumentere overfor myndighederne, at du har handlet momsfrit hos os og derfor skal betale momsen i Norge.

byDEHN kan ikke holdes ansvarlig for meromkostninger. Det er derfor købers ansvar at betale de eventuelt ekstra omkostninger, der er forbundet med et onlinekøb ved en udenlandsk forhandler.

Har du spørgsmål omkring reglerne for at handle momsfrit hos os, er du altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer: +45 71 99 19 51 eller sende os en mail: kontakt@bydehn.com.

 
Vind et gavekort på 1.000 kr. til bydehn.com

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om 1.000 kr.

X